FANDOM


Quan un Wiki ha estat sense activitat durant més d'un mes, es pot considerar un wiki en adopció. Això fa més clar als visitants que necessiten ajuda, i li dóna alguns enllaços a un nou i potencial editor que pot començar a reviure el Wiki mort.

Per adoptar Edit

Tria un wiki per adoptar de la Categoria:Wikis en adopció o troba el teu propi wiki en necessitat d'adopció des de la llista completa de wikis.

Per adoptar el wiki, l'únic que necessites és començar a editar-hi. Si decideixes ser actiu al wiki, pots treure l'avís d'adopció de la portada, i també de la seva pàgina de descripció de la Central de Wikia (i a la Central de Wikia en català si el wiki està en aquesta llengua).

Si necessites poders d'administració del wiki (per exemple, per canviar el logotip o aturar el vandalisme) i tens un bon nombre d'edicions del wiki en una setmana o més, pots demanar els poders d'administració sempre que compleixis els requisits.

Actualment, les adopcions de wikis en llengua catalana s'han de fer a Comunidad Hispana.

Per posar un wiki en adopció Edit

Els Wikis que estan inactius per un llarg període però encara tenen un potencial per a un gran futur poden tenir un missatge a la portada, com aquest:

{{Wikia:WikiaAdoption}} ({{Wikia:WikiaAdoption/ca}} per Wikis en català)

Els administradors del wiki han de ser informats sobre això en la seva discussió del wiki inactiu.

Els Wikians cal que presten atenció especial a aquests wikis per assegurar-se que no tinguin spam o siguin vandalitzats, ja que els administradors originals no estaran vigilant les seves wikis.

Vegeu també Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori