FANDOM

Estàs al meu mur de missatges, un lloc on pots deixar-me un missatge i contactar amb mi.

Abans de deixar-me un missatge: busca la resposta al teu dubte a l'Ajuda.

Durant: sigues clar en les explicacions i fes-ho d'una manera correcta. Recorda't de deixar sempre un enllaç de la pàgina que et refereixes (llegeix això).
A FANDOM user
  Carregant l'editor
 • Hola BroOk. Des de l'any 2014 malauradament el fundador d'Ilercavònia (Ebrenc) no ha pogut realitzar cap aportació al wiki. El cert és que les aportacions realitzades tant l'any 2013 com el 2014 van ser testimonials. No és lògic que se li mantingui perfil d'administrador ni d'administrador buròcrata però com a administrador no puc canviar-ho. A banda i atès que l'any 2013 ja me'n vas parlar voldria demanar els poders d'administrador buròcrata de wiki Ilercavònia. No cal dir que si les circumstàncies del nostre fundador canvien li restabliria poders d'administrador en un futur. Gràcies.

    Carregant l'editor
  • Hola! La comunitat catalana no té ningú que pugui concedir poders d'administrador buròcrata a un usuari. Hauràs de demanar l'adopció a la comunitat hispana, a través d'aquest enllaç. Veuràs que estan bastant ben explicats els requisits i com fer-ho, així que crec que no tindràs cap problema.

   Si mai torna a editar, no crec que te n'hagis de fer enrere. No hi ha cap problema amb què dos o més usuaris tinguin drets d'administrador buròcrata.

   Molta sort!

     Carregant l'editor
  • Gràcies BroOk. He seguit les teves indicacions. Salutacions.

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
 • Hola BroOk, com va això? Espero que bé. Et pas l'enllaç de l'actualització del dia 10. En el text de la introducció la paraula Wikia es canvia per Fandom.

  Ja li he posat l'interwiki

  Adéu i fins a una altra.

    Carregant l'editor
  • Gràcies Zeist per avisar-me del canvi (se m'hagués colat)! Ara mateix tradueixo l'actualització.

   Vagi bé!

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
 • Congrats on Catalan Community Central, Comunitat Central's New Place! (ca.wikia.com → comunitat.wikia.com)

    Carregant l'editor
 • Hi!

  Excuse me, but do you know why I can't see Catalan shared help pages in CA?

  Haven't CA wikis used shared helps yet?

    Carregant l'editor
 • Hola BroOk, com va tot? Et vaig deixar un missatge per Skype fa uns dies però no et veig connectat, (això em recorda aquest fil hehe). He vist que has tornat a publicar les actualitzacions tècniques (enhorabona) i em preguntava si vols que en les pròximes els posi el interwiki com feia abans. Que vagi bé.

  Nota: aquest és el meu primer missatge en català, si hi ha errades ho sento molt però prefereixo que em corregeixis per a aprendre.

    Carregant l'editor
  • Hola! Doncs sí, em faries un favor que posessis l'interwiki a les actualització tècniques :) He estat uns mesos inactiu i vull posar-me al dia. Crec que traduir les actualitzacions tècniques és una de les millors feines que puc fer per aquesta central. Moltes gràcies Zeist!

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
 • Hola! I'm sorry, but I can't write Catalan.

  About Thread:1727, Piece enrik-san said he talked to you, but I forgot to ask you about it directly. Would you please help me?

  Si us plau,

    Carregant l'editor
 • Hola BroOk. No sé si em podràs aclarir un tema. Perquè els antivirus detecten al navegar, entrar o sortir de la wiki una URL (cm.dpclk.com/cm?...) com a malware? De que es tracta?

    Carregant l'editor
  • Hola ASTOROT, m'alegro de veure't per aquí de nou! Em podries dir si el problema et passa en tots els wikis de Wikia o en un wiki en concret? Necessito més detalls però, que jo sàpiga, no tenim cap problema amb això. Et recomano que facis una cerca de virus en el teu ordinador amb el teu antivirus per si de cas.

     Carregant l'editor
  • Hola BroOk. En principi és a Ilercavònia. Ara fa no res mentre editava (altres vegades sembla quan s'entra o se surt). L'antivirus bloqueja la URL aquesta.

     Carregant l'editor
  • He intentat informar-me'n però no se'n sap res. El millor serà que enviïs un missatge via Especial:Contactar i aviam si l'Staff et pot ajudar. Salutacions :)

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
 • Can you add this wiki to the main page wiki-gallery?

    Carregant l'editor
 • Hola! Voldria fer un Spotlight pel meu wiki de Winx Club en català, http://ca.winx.wikia.com que té més de 100 articles i la frase seria: “La màgia continua”. La imatge seria la que hi ha aquí a la central, Fitxer:Slider-Winx.jpeg. Què hi puc fer? Gràcies!

    Carregant l'editor
  • Hola Josep Maria! Demà mateix (avui) en parlaré amb el responsable i et diré alguna cosa. Felicitats per haver sobrepassat els 100 articles, no són gaires els wikis catalans que ho han aconseguit :)

     Carregant l'editor
  • Ja està en curs :)

     Carregant l'editor
  • Hola! Em podries assegurar amb una captura de pantalla que el meu Spotlight de Winx Club està en curs? Porto tot aquest més intentant veure’l, i no el veig (veig els que hi havia abans)…

     Carregant l'editor
  • Hola! No era culpa teva, quan m'ho vas dir vaig provar que em sortís i no el vaig veure. Vaig parlar amb l'encarregat d'activar els spotlights i ara ja es veu bé. Salut!

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
 • Hola de nou, em sembla que t'he agafat mania... en fi, vinc a preguntar-te la raó per la qual no tenim un helper. Sé (o això va explicar l'enric) que no tenim staff perquè no som rendibles econòmicament, i un staff val diners. Però un helper, que és voluntari, és gratuït i per això no entenc perquè no el tenim.

  Per evitar possibles malinterpretacions, afegeixo que no t'estic preguntant indirectament si ho puc set, només que m'estranya que tu, per exemple, en comptes de ser admin no siguis helper. Bona nit! ;)

    Carregant l'editor
  • Hola! Tranquil no molestes! T'explico. Quan em vaig començar a ocupar de la Central en català vam parlar amb l'staff sobre com hauria de ser l'encarregat (jo). Després de valorar les opcions, vam acordar que la millor era que fos administrador.

   Els càrrecs així d'oficials, com helper o staff, no es donen si no són necessaris de veritat. És un càrrec de responsabilitat i suposo que entendràs que el nombre és limitat. En un principi l'staff es va plantejar fer-me helper d'aquesta comunitat, però la veritat és que no és necessari. Les funcions d'un helper aquí serien com les d'en Zeist Antilles a la comunitat hispana. És a dir, controlar sol·licituds d'interwikis i adopcions i acceptar-les. Com pots veure, Wikia en català no té quasi activitat, i encara menys hi ha sol·licituds d'aquest estil. Per tres o quatre que hi ha a l'any es poden demanar a la comunitat hispana perfectament.

   Al final tot gira al voltant del mateix, és un peix que es mossega la cua. Si no hi ha usuaris actius, no hi ha wikis actius en català. Si no n'hi ha, els usuaris no tenen problemes, necessitats o inquietuds. Si no en tenen, no hi ha activitat a la Central de Wikia en català i, en conseqüència, no es necessita cap usuari encarregat plenament amb poders de helper.

   Espero que hagi quedat clar. Tinc la mania d'acabar escrivint molt... :)

     Carregant l'editor
  • Era més o menys el que em pensava, però almenys així o sé segur ;)

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
Veure la pàgina de discussió arxivada
Donar "a favor" a aquest missatge
Estàs a favor d'aquest missatge!
Veure qui ha donat "a favor" a aquest missatge