FANDOM


Missió

Sobre nosaltres
Missió
La Història de Wikia
El Nostre Equip
Contacta amb nosaltres

Publicitat
Ocupació
Premsa i Notícies

Benvingut a Wikia

Col·labora amb gent a qui li agrada el que a tu t'agrada.

Misc.wikiaglobal.sprite-1.png

Wikia té la missió de ...

1 Treure l'"expert" de cada un.

El moviment col.laboratiu a Internet ens ha demostrat que moltes ments pensen millor que una. Cada un de nosaltres té un coneixement únic, però on podem expressar-ho? Wikia ofereix una plataforma de publicació de col·laboració en el que tothom - en realitat, tothom - comparteix la seva passió i coneixement sobre temes que no encaixen en el model estricte d'una enciclopèdia. En fer-ho, alliberem l'expert que està amagat en tot el món.

2 Activar i impulsar la tecnologia wiki.

Com una companyia, Wikia està al capdavant de la tecnologia wiki. Som ràpids per desenvolupar i aplicar noves eines útils per als nostres usuaris - i sempre estem experimentant amb més! A més d'innovació, nosaltres també guiem en com usar les eines, i actuar com a mentor dels membres de les nostres comunitats per ajudar-los a aconseguir el seu major potencial en la plataforma wiki.

3 Ser el millor recurs social d'entreteniment.

Volem ser la major font de totes les coses de la cultura pop: els mems d'Internet, jocs, passatemps, programes de televisió i pel·lícules. Vols conèixer informació sobre la marina? Pots buscar a la Viquipèdia. Vols conèixer la representació de la marina a One Piece? Comproba-ho a Wikia!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori