FANDOM


Wiki
Polítiques
Térmes d'ús
Política de Privacitat
Llicència
Creació de wikis
Descàrrec de responsabilitat
més...
Nou: Publicitat interna. Visita Spotlight i discuteix en el fòrum de Spotlight.

Si vols comprar publicitat gràfica, pots contactar amb el nostre equip de vendes de Federated Media a sales@federatedmedia.net o visitar Federated Media.

Si tens qualsevol tipus de problemes amb el desplegament o el contingut de la publicitat, si us plau informa'l a Discussió:Publicitat.

Només pot ser desplegada la publicitat oficial de Wikia. Cap usuari podrà afegir publicitat que no ha estat aprovada per Wikia, Inc., propietari de Wikia. Wikia no es fa responsable del contingut de la publicitat que és subministrada externament.

El contingut dels avisos poden estar protegits pel dret d'autor o per altres lleis o drets de propietat i no s'ha d'assumir que estan disponibles sota els termes de la GFDL.

Cap usuari pot treure la publicitat d'un wiki d'una manera en què altres usuaris no puguin veure-la.

Suport a altres projectes Edit

En algunes ocasions, Wikia reemplaça els avisos de Google amb missatges sobre campanyes de recaptació de fons de projectes als que vol donar el seu exprés suport. Aquest suport ha inclòs en altres ocasions a Wikimedia i Freenode, institucions que han beneficiat el projecte Wikia d'alguna manera. Relacionat a això, pots també visitar Firefox.