FANDOM


Sobre nosaltres
Missió
La Història de Wikia
El Nostre Equip
Contacta amb nosaltres

Publicitat
Ocupació
Premsa i Notícies

Benvingut a Wikia

Col·labora amb gent a qui li agrada el que a tu t'agrada.

Misc.wikiaglobal.sprite-1.png

Wikia és una destinació comunitària que dóna suport a la creació i el desenvolupament de comunitats wiki en qualsevol tema en què la gent s'apassioni. Actualment donem suport a més de 71.000 en més de 70 idiomes. Com a part del moviment de la cultura lliure, els continguts de Wikia estan publicats sota una llicència de contingut lliure i utilitza el programari de codi obert MediaWiki. Explora les nostres comunitats o comença una nova.

Qualsevol pot editar contingut en Wikia.

Contacta'ns


Informació de contacte general

Suport comunitari: Formulari de contacte o Pregunta a la comunitat als fòrums de Wikia
Premsa: Trevor Jonas o al +1 415-365-0360.
Promoció & Publicitat: Michael Davis

Contactar amb el CEO de Wikia o amb els fundadors

Contactar amb usuaris de Wikia

Per contactar amb un usuari de qualsevol wiki, pots deixar un missatge a la seva pàgina de discussió d'usuari, o enviar un missatge a través de Special:Emailuser/NomDeL'Usuari.

Per contactar amb la comunitat de Wikia, deixa un missatge al portal de la comunitat, en la foto a la pàgina de discussió de la Portada del wiki.


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori