FANDOM


 • Hola Wikianautas!

  Aquest cap de setmana hi ha hagut un problema de seguretat en diverses wikias. No hi ha hagut cap dany a llarg plaç a cap wikia, però un troll molest va causar un petit caos durant uns moments.

  Sabem que hi va haver uns quants comptes implicats durant aquest temps. És un número petit i només afecta als membres de les comunitats atacades - aquestes comunitats han estat informades directament, però els usuaris que estiguin preocupats poden canviar la seva contrasenya per si de cas. També s'hauria de tenir en compte que, si s'utilitza la mateixa contrasenya de Wikia a altres llocs, canviar-la. (Nota: No recomanem utilitzar la mateixa contrasenya en diferents llocs.)

  Hem pres mesures de seguretat urgents per assegurar que les wikias i els vostres comptes estiguin segurs, incloent la desactivació del JS personalitzat en totes les wikias. Durant avui i els pròxims dies buscarem quins canvis s'han de realitzar a llarg plaç per incrementar la seguretat.

  Una petició: La central està plena de persones molt intel·ligents que segur que tindran algunes idees sobre què ha passat i què s'hauria d'haver fet. Per ara, si us plau mantingueu allunyades les especulacions i explicacions al respecte, i permeteu-nos treballar pel nostre compte durant els pròxims dies. Us en informarem properament, amb una entrada de blog, una publicació al fòrum o d'alguna altra manera.

  Gràcies a tots. Rebreu més notícies tan aviat com sigui possible.

    Carregant l'editor
  • És per això que no puc editar el Wikia.js de ca.harrypotter? Doncs espero que ho arreglin aviat, perquè no està actualitzat XD

     Carregant l'editor
  • No pots editar-lo encara? Que jo sàpiga, no hauries de tenir cap problema amb això.

     Carregant l'editor
  • No. em surt el boto "mostra la font" en comptes de "Modifica" quan faig clic em surt un cartell que diu "Com a mesura per a prevenir la propaganda indiscriminada (spam), no podeu fer aquesta acció tantes vegades en un període de temps tan curt. Torneu-ho a intentar d'ací uns minuts." pero en canvi només ho faig una vegada... (perdona pel color, pero al fer copiar-enganxar se m'ha canviat)

     Carregant l'editor
  • Doncs sí, deu ser problema d'aquesta mesura de seguretat. A One Piece Català Wiki passa el mateix. Haurem d'esperar que ho solucionin.

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
Donar "a favor" a aquest missatge
Estàs a favor d'aquest missatge!
Veure qui ha donat "a favor" a aquest missatge