FANDOM


 • Hola, he estat fent proves, i la imatge del nou mètode per fer infotaules no em surt. Pàgina de proves i Infotaula de proves.

    Carregant l'editor
  • Hola!

   No veig quin problema tens. On vols posar la imatge? Segons veig a l'historial, has tret la secció de la imatge, oi?

     Carregant l'editor
  • si, l'he tret. De fet he aconseguit posar una imatge amb el metode de posar un parametre normal. Però a la pàgina d'ajuda de la comunitat hispana, posa que per posar una imatge es pot utilitzar l'etiqueta <image source="nom de la imatge" />. Però al intentar-ho no m'ha sortit cap imatge.

     Carregant l'editor
  • Vaja. Encara no estic massa posat en el tema de les noves infotaules. Quan tingui més temps potser fem un pensament per les de One Piece, si a cas llavors ens ajudem tots plegats ^^

     Carregant l'editor
  • Perfecte, en tot cas, finalment he afegit un paràmetre normal i he posar la imatge "manualment". Crec que aquesta etiqueta es per si es vol posar la mateixa imatge a tots els articles amb la infotaula.

     Carregant l'editor
  • A FANDOM user
     Carregant l'editor
Donar "a favor" a aquest missatge
Estàs a favor d'aquest missatge!
Veure qui ha donat "a favor" a aquest missatge

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori