FANDOM


Hola a tots! Com que veig que aquí ningú informa de les novetats més enllà de les actualitzacions tècniques, i em sembla que aquesta novetat és molt interessant, he decidit traduir-la (i adaptar-la).

L'any 2012 es va llançar una funcionalitat anomenada Especial:Promote, que permetia que els administradors d'un wiki poguessin afegir una imatge i un text per promocionar el wiki a la pàgina corporativa (Si no m'equivoco, als wikis catalans no funcionava perquè no tenem pàgina corporativa). Va guanyar molta popularitat, però a mesura que més comunitats la feien servir van haver-hi problemes de rendiment.

Els problemes generats per aquesta funcionalitat van anar augmentant, fins que l'agost passat es va desactivar i l'staff va començar a treballar en una nova funcionalitat que la substituís. El que presentem avui està encara en fase beta, però donem la benvinguda al Hero Image!

HeroImageBB

Exemple de Hero Image

Mentre es construïa aquesta funcionalitat, l'staff va decidir que aprofitarien l'ocasió per donar un toc de professionalitat a les portades dels wikis. L'Hero Image està dissenyat per ser amigable i fàcil de personalitzar. Els administradors del wiki només han d'activar la funcionalitat a Especial:WikiFeatures. Un cop activat, anar a la portada i fer clic al botó "Upload main image", seleccionar una imatge de l'ordinador i després fer clic a "publish". De la mateixa manera, l'encapçalament i el sub-encapçalament poden ser editats fent clic a l'icona del llapis, escriure el que es vulgui i fer clic a "Publish".

Recordem que Hero Image és una funcionalitat beta, i volem els teus comentaris sobre aquesta. Fes servir Especial:Contact per comunicar tots els errors, dubtes o suggerències. Mantindrem aquesta entrada de bloc actualitzada (O això intentaré...). Sense ser massa específic: aquesta és una gran part del projecte! Estem treballant per donar les millors eines que podem per millorar les vostres portades. Estigueu atents. Aneu a la pàgina de funcionalitats i doneu un tomb a la vostra comunitat!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori