FANDOM


Actualització tècnica: 10 de febrer de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Errors més greus corregits

  • Ometre accidentalment el « /wiki/ » de la URL a wikias d'escriptura no anglesa no impedirà tractar de remetre's correctament a l'article corresponent.
  • Els thumbnails dels fitxers no es mostraran més com arxius trencats quan els pugis mitjançant l'eina de l'EditorVisual.
  • Les barres (« / ») existents als noms dels subfòrums no tornaran a causar problemes.
  • Els arxius redimensionats en format SVG no es mostraran tallats de manera incorrecta.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Passarem a la versió més recent de reCAPTCHA. S'ha acabat intentar desxifrar imatges quasi il·legibles.
  • Tornaran els correus electrònics de butlletins setmanals de Wikia després d'una absència prolongada. En comptes d'enviar-se cada dissabte, cada usuari podrà triar un dia específic.
  • Els articles ja no necessitaran incloure una coma per ser comptats a les estadístiques. És probable que això doni com a resultat un petit augment en els comptadors de «pàgines en el wiki» de tota Wikia.
  • L'etiqueta del tema de la wikia (hub), que apareix al final de la pàgina, rebrà alguns retocs de disseny.

Selecció d'errors coneguts

  • Actualment els pins personalitzats dels mapes poden no mostrar-se correctament. Actualització: la correcció d'aquest problema ja s'està aplicant.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori