FANDOM


Actualització tècnica: 10 de juny de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

Dimarts
  • Torna l'Exhibició en categoria!
  • Els titulars relacionats amb els Blogs es reduiran de mida, igualant-se a altres titulars.
  • Les Notificacions rebran alguns ajustaments per corregir els casos en què el text de la notificació no coincidia amb la pàgina de destí.
  • S'ha llançat una correcció pel problema que estava causant que alguns usuaris tinguessin errors quan iniciaven sessió, que impedien editar o fer altres canvis. Si segueixes tenint aquests problemes, si us plau, tanca la teva sessió i torna a connectar-te i comunica'ns-ho si el problema persisteix.
Dijous
  • Certes configuracions de l'etiqueta <youtube> no tornaran a provocar fallades en les edicions dels articles.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
  • La setmana passada es va desactivar la configuració que estava afegint el codi ?_ga=[número] al final de certs tipus de URL, (com el enllaços interwiki).
Dijous
  • Es retirarà l'antic botó de «Compartir» (el que està al costat del botó de «Contribuir«), ja que les noves opcions de compartir ja estan actives.
  • La pàgina Especial:ExplorarApi tindrà un color més adient amb las comunitats de tons foscos. Gràcies als Desenvolupadors Voluntaris per aquest canvi!

Selecció d'errors coneguts

  • Alguns noms llargs d'articles es divideixen en línies partint les paraules, i no hauria de ser així!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori