FANDOM


Actualització tècnica: 10 de març de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • A les comunitats amb el fòrum habilitat però amb el mur deshabilitat, els enllaços a les pàgines de discussió portaven a un destí incorrecte. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.
 • Es corregiran varis problemes amb la previsualització de l'alçada i amplada en l'editor clàssic i es tenen previstes més correccions.
 • Es corregiran els resums d'edició automàtics de l'editor clàssic (és a dir, els títols de secció, la nota que surt quan es desfà una edició).
 • Les seccions del menú desplegable dels hubs no tornaran a quedar-se dividides en dos columnes.
 • El procés de creació d'una wikia no tornarà a tenir problemes de disseny en les llengües d'escriptura de dreta a esquerra, com l'hebreu.
 • Els enllaços a pàgines de discussió inexistents es mostraran correctament en vermell (en comptes de en blau).
 • Es corregirà el problema que podia causar una mala col·locació de les imatges en els articles.
 • Ja serà possible afegir i eliminar l'enllaç de Facebook de perfil global de la pàgina d'usuari. (Alguns usuaris havien afegit l'enllaç important les dades de Facebook i no es podia editar).

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

 • Ara Especial:Contactar permetrà incloure vàries imatges en un sol missatge!
 • Els ressaltats de wikitext per a temes clars del ressaltat de la sintaxi s'atenuaran per a que siguin suaus com els tons pastel.
 • S'ha estat treballant en alguns ajustaments per la funcionalitat del xat, per millorar l'estabilitat i evitar situacions en les que un usuari podia acabar apareixent com un altre de diferent. Aquesta feina està en curs però, si us plau, envieu informes d'errors si trobeu problemes al xat, ja que servirà per saber si s'està fent bé la feina.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori