FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

I pels usuaris residents a Catalunya, passeu una bona Diada!

Errors més greus corregits

  • El Wiki Activitat ja mostra quan s'afegeixen imatges, vídeos i categories. (Nota: Aquesta actualització ja està activa.)
  • El Dissenyador de Temes permetia que els logos de text es poguessin crear buits, el que provocava problemes per dirigir-se a la portada.
  • Els usuaris anònims no sempre rebien l'avís de que tenien un missatge a la seva pàgina de discussió.
  • Darwin: No es podia desplaçar la llista d'usuaris que apareixen connectats al mòdul del xat a la barra dreta.

Altres canvis notables

  • Els wikis promocionats (a les pàgines corporatives) i el rànquing WAM mostra primer als administradors més actius recentment.
  • Per poder fer front als casos restants en els que el titular de Especial:Forum es superposa al comptador del fil, s'ha suprimit el nom del wiki del titular del fòrum en tots els wikis. Els administradors poden personalitzar el títol del Fòrum quan vulguis editant el missatge MediaWiki:Forum-specialpage-heading.
  • Es deixa de donar suport a la primera versió de GameGuides; tots els usuaris han d'actualitzar-se a l'última versió.
  • Aquesta setmana es llança la pàgina d'inici de Wikia en polac.

Actualització de CSS

  • A http://report.wikia.net s'actualitzarà cada dilluns un informe mostrant diffs des de Github. Els diffs mostren els canvis (tant menors com importants) fets a arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia, que poden ser d'ajuda pels usuaris que utilitzen CSS i JS personalitzat.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori