FANDOM


Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • El mòdul del fòrum «Qui ha participat?» no tornarà a mostrar l'opció de 'bloquejar' als usuaris que no poden fer-ho.
  • Les claus d'ordenació de les categories no funcionaven per les entrades de blog. Gràcies a l'equip Voluntari de Desenvolupadors per arreglar-ho!
  • En algunes seccions de comentaris apareixien avatars incorrectes i no es podien deixar comentaris. Aquesta correcció ja està activa.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Els usuaris de les tauletes Android veuran la pell de Wikia en comptes de la pell de mòbil.
  • S'ha afegit un indicador de càrrega per l'EditorVisual.
  • Els enllaços laterals a Special:CSS s'han internacionalitzat i apuntaran a la pàgina d'ajuda de CSS i al subfòrum de disseny en espanyol.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori