FANDOM


Actualització tècnica: 11 de juliol de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Ja estan disponibles les guies per les Discussions. Els administradors poden introduir les guies a través de la versió web de Discussions. Es poden accedir a través dels enllaços que hi ha en el disseny per web i mòbil. També són accessibles afegint /d/g després de la URL principal de la comunitat, per exemple http://starwars.wikia.com/d/g. L'ús d'aquesta URL en els comentaris, respostes i en el perfil és una manera de destacar l'enllaç pels usuaris de app, juntament amb més opcions d'accés addicional que vindran en pròximes actualitzacions.

Selecció d'errors coneguts

  • S'està treballant per revertir que les emoticones del xat siguin sensibles a les majúscules.
  • S'està investigant la causa que provoca que el Panell d'Administració no estigui mostrant les estadístiques del wiki actualitzades del 9 de juliol.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori