FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • Els popups no perdran el format de text en negreta cursiva del text original.
 • Les benvingudes publicades als murs ja apareixen marcades com a edició de bot. Això es va activar la setmana passada.
 • La pàgina Special:GameGuidesContent estarà disponible per a tots els administradors de tots els wikis de videojocs.

Altres canvis notables

 • Poc després d'aquesta actualització, es llançarà un script per a convertit les etiquetes de YouTube a pàgines de fitxer. Des de la setmana passada aquesta conversió s'ha estat fent per a les etiquetes de Youtube acabades d'afegir.
  • Les pàgines de fitxer resultats seran atribuïdes a l'usuari que va afegir l'etiqueta de YouTube.
  • L'edició que realitza l'script per a canviar la'etiqueta a la pàgina serà atribuïda a WikiaBot.
  • La data de pujada del vídeo serà la data de creació de la pàgina del fitxer (serà durant aquesta setmana), el resultat es podrà veure registrat a la pàgina Especial:Vídeos.
  • El valor de l'altura no es tindrà en compte en la conversió. Es mantindrà el valor d'ample i el thumbnail es mostrarà d'acord a la seva proporció original.
  • Les etiquetes de vídeo amb una altura inferior a 30 píxels no es convertiran a pàgines de fitxer, ja que hi ha un altre mètode per a incrustar àudio.

Selecció de problemes coneguts

 • Els usuaris no poden editar la capçalera del perfil a www.wikia.com - per a fer-ho, si us plau feu servir ca.wikia.com (o qualsevol altre wiki).
 • S'han rebut informes de varis usuaris, des d'ordinadors específics i en tots els navegadors, sobre problemes persistents amb el JavaScript que estan provocant errors en moltes funcionalitats i, fins i tot, en les imatges dels articles. Si et passa això, si us plau envia un missatge mitjançant Especial:Contact mentre que intenten trobar una causa comú. (Es sospita que pugui ser culpa d'algun software en particular que està bloquejant alguna funcionalitat de Wikia).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori