FANDOM


Actualització tècnica: 11 de març de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Errors més greus corregits

  • L'indicador de càrrega de l'EditorVisual beta ja es mostra correctament quan l'editor s'obre més d'una vegada a la mateixa pàgina.
  • Els registres que apareixen a Especial:Canvis recents amb una sola entrada es mostraven amb un estil incorrecte. (Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris)

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Wikia ha completat la segona i s'espera que última ronda de migració d'imatges, el que significa que ja tenim una arquitectura d'emmagatzematge molt més expansible i ràpida.

Selecció d'errors coneguts

  • Actualment els avatars no s'actualitzen correctament.
  • L'opció de retirar i canviar imatges no està disponible a la barra d'eines de l'editor.

Actualitzacions sobre CSS

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori