FANDOM


Actualització tècnica: 12 d'agost de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Aprofito per anunciar que, amb la posada en marxa dels spotlights d'agost de la Comunidad Hispana, s'han renovat i incorporat nous spotlights de wikias en català! Més informació en aquest blog de l'Staff.

Canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Tenir seleccionat un pin d'un mapa ja no impedirà que puguis moure't per altres zones del mapa (fins que treguis el pin del teu camp de visió) sense que s'activi la vista automàtica al pin seleccionat.
  • El color de fons dels nous mapes intentarà coincidir amb el color de fons de la imatge del mapa.

Selecció d'errors coneguts

  • S'estan investigant els problemes amb la memòria cau de les imatges que no s'actualitzen degudament.
  • S'està treballant per solucionar el problema que causa que el diàleg de 'Crear un nou article' aparegui en més situacions del compte. Aquest problema ja ha estat corregit.
  • La previsualització del Dissenyador de Temes no funciona en dispositius iOS.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori