FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Canvis notables

  • Les presentacions de galeries ara permeten la inserció de vídeos, els quals es poden afegir mitjançant wikitext.
  • Quan s'afegeixi un vídeo des d'Especial:Videos o des del mòdul de la barra dreta, la funció de cerca de vídeos estarà disponible.

Errors més greus corregits

  • S'han solucionat diversos errors de l'actualizació de l'eina de categories: mostrar les categories en la previsualizació, evitar duplicitat, restaurar la classe CSS 'newcategory' i altres errors de visualització. Encara hi segueix havent un error que provoca que les noves categories que s'afegeixen apareguin [[Categoria:Wikia|Wikia]] en lloc de simplement [[Categoria:Wikia]].
  • Les categories ocultes també s'han restablert pels que han activitat la seva visualització en les preferències. S'afegiran a la llista normal i tindran la classe CSS 'hidden' per a poder personalitzar la diferència mitjançant CSS.
  • Els comentaris, passos de diapositives i tabbers ja estan arreglats a Monobook.
  • L'enllaç als comentaris de la Taula de Continguts dels articles portava a una ubicació invàlida.

Selecció de problemes coneguts

  • Les estadístiques de visites d'Especial:AdminDashboard actualment estan fora de servei.
  • La secció usos del fitxer de les pàgines de fitxers mostra un text incorrecte quan la imatge es fa servir en una pàgina de discussió, mostrant-la com si estigués en un comentari d'article.

Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori