FANDOM


Actualització tècnica: 13 de gener de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • L'Ajuda compartida no tornarà a ser trapella, mostrant incorrectament el contingut de pàgines diferents als continguts verdaders.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • De les preferències d'usuari de l'editor, es retira l'opció de "sense preferència", tal i com es va informar aquí i aquí. Els usuaris que la tinguin seleccionada, se'ls canviarà per l'opció de l'EditorVisual. Com sempre, els usuaris són lliures de canviar les seves preferències.
  • S'ha redissenyat la pàgina de puntuació WAM i ara mostra els set centres de contingut (o "hubs") on es classifiquen les wikias.

Selecció d'errors coneguts

  • Les apps de Wikia no estan disponibles temporalment a través de Google Play. S'està treballant amb Google per arreglar-ho i esperem que les apps tornin a estar disponibles molt aviat.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori