FANDOM


Actualització tècnica: 13 de maig de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.
VEtoolbar2

La barra d'eines actualitzada de l'EditorVisual.

Noves funcionalitats

Aquesta setmana tenim una pila d'actualitzacions per a l'EditorVisual, les quals arriben amb moltes funcionalitats noves, correccions i millores del rendiment, gràcies al treball combinat de la Fundació Wikimedia durant els últims mesos i de les addicions de Wikia. Alguns dels canvis més notables són els següents:

  • La barra d'enes s'ha reorganitzat per a millorar la capacitat de descobrir la funcionalitat i evitar que es trenqui en dues línies. També s'ha afegit un diàleg de dreceres del teclat.
  • S'ha simplificat el quatre de diàleg de la plantilla i el quadre de diàleg de la configuració de fitxers permet una millor personificació. A més a més, només cal fer clic en una plantilla o imatge per a que s'obrin aquests quadres de diàleg.
  • Les suggerències d'enllaços obviaran les redireccions.
  • S'han afegit més opcions en els ajustaments de la pàgina, com la possibilitat de mostrar una taula de continguts.
  • Els enllaços en vermell ja no es mostren com a… enllaços en vermell!

Errors més greus corregits

  • El fons de la wikia podia fer-se visible a vegades a la part central de la barra de notificació de color verd.
  • La alineació de les imatges no funcionava correctament a Uncyclopedia.
  • Revertir el disseny d'un assoliment a la versió per defecte feia impossible tornar-li a canviar la imatge. (Gràcies a l'Equip Voluntari de Desenvolupament)

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori