FANDOM


Actualització tècnica: 13 de maig de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Dimarts

La setmana passada es va llançar una nova funcionalitat anomenada Suggerències en totes les comunitats de parla anglesa. Ara també està disponible per a les comunitats de la resta de llengües. Les Suggerències estan dissenyades per ajudar als editors a trobar formes senzilles de participar en una comunitat usant vàries fonts de dades automàtiques.

Pots aprendre més sobre com funciona la funcionalitat a la pàgina Ajuda:Suggerències. Es segueix treballant en una sèrie de millores per a aquesta eina i estarem encantats de llegir els vostres comentaris, opinions i suggeències al respecte. Si us plau, comparteix-les a través de Especial:Contactar/feedback!

Errors més greus corregits

Dimarts
  • Ja s'ha arreglat el problema que podia impedir l'ús de la funcionalitat dels assoliments a les comunitats noves.
  • Les notificacions per correu electrònic sobre comentaris de blog no tornaran a mostrar detalls incorrectes.
  • S'ha arreglat un missatge d'error incorrecte que apareixia quan s'iniciava sessió mentre es creava una nova comunitat i s'escrivia una contrasenya incorrecta.
Dijous
  • Les llistes automàtiques de la funcionalitat de Suggerències tindran en compte els espais de noms, en particular això era un problema a la llista de pàgines requerides.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dijous
  • Ara els correus electrònics sobre comentaris d'articles i de blog nous inclouran el text del propi comentari.

Selecció d'errors coneguts

Dimarts
  • S'està investigant el problema que pot provocar que les notificacions d'usuari triguin varis minuts en actualitzar-se.
  • També s'estan investigant els informes sobre avatars que mostrin la seva versió antiga en comptes de la més recent.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori