FANDOM


Actualització tècnica: 14 d'octubre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Alguns usuaris van veure errors relacionats amb el rendiment de les pàgines d'usuari a l'intentar accedir a elles. Aquesta correcció ja s'està efectuant.
  • El menú desplegable de notificacions, ubicat a les preferències d'usuari, no funcionava a Monobook.
  • En alguns casos, en els navegadors de Windows, el quadre de diàleg de l'EditorVisual que dóna suggerències de plantilles només les mostrava en dues columnes.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • En la funcionalitat d'Exposició en categoria, s'eliminarà l'opció d'ordenar les pàgines per 'Editades recentement'.
  • En els mapes, els títols dels pines que no estiguin enllaçats apareixeran en negre per a diferenciar-los dels que sí que ho estiguin.
  • Els mapes només podran esborrar-los els administradors i l'usuari que l'hagi creat.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori