FANDOM


Actualització tècnica: 15 d'abril de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Com es va mencionar anteriorment, estem començant un període de prova d'actualitzacions dues vegades per setmana, els dimarts i els dijous. Els beneficis de fer aquest canvi són que les actualitzacions s'implementaran més ràpidament i les actualitzacions individuals seran més petites i més manejables.

Tots els lectors del blog de les actualitzacions tècniques són benvinguts a donar les seves opinions a mesura que avancem durant aquest període de proves.

Noves funcionalitats

Dimarts
  • S'està treballant dur a la cuina de Wikia preparant varis correus electrònics amb millor aspecte. Amb el temps, es té planejat fer la transició de tots els nostres correus electrònics al nou sistema, però s'ha començat aquest dimarts amb els correus senzills de pàgines seguides, especialment, els que informen de les edicions a articles. Hi estan inclosos tots els enllaços esperats, però a més se n'estan afegint alguns de més útils, com la capacitat de deixar de seguir una pàgina directament des del correu electrònic i un enllaç directe a l'historial de la pàgina. Esperem que us agradi!
Dijous

Errors més greus corregits

  • Després de l'actualització del dimarts dels correus electrònics, les notificacions d'edicions a les pàgines de discussió enllaçaven incorrectament a una versió de la pàgina que no era la discussió. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.

Selecció d'errors coneguts

  • S'està investigant el problema que provoca que les notificacions dels correus electrònics enviïn avisos sobre les pròpies edicions d'un usuari a la seva pàgina de discussió. Estem bastant segurs que ja sabeu quines edicions feu.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori