FANDOM


Actualització tècnica: 15 de juliol de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • El reproductor incrustat d'arxius OGG s'arreglarà.
  • Les imatges disposades en línia deixaran de tenir un espai al final.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • S'actualitzaran els procediments per obtenir els snippets de text que s'utilitzen en la secció de pàgines relacionades i en altres llocs. Els nous snippets oferiran una millor qualitat eliminant llenguatge de marcat i intentaran proporcionar una sinopsi més precisa.

Selección de errores conocidos

  • Actualment l'eina de benvinguda prefereix actuar d'incògnit i està deixant alguns missatges de benvinguda sota la identitat d'w:c:comunidad:Usuari:127.0.0.1. Estan intentant convèncer-la que no és una bona idea i que és millor que sigui coneguda com a Usuari:Wikia.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori