FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Les cerques fallaven quan es buscava un terme que contenia caràcters no llatins. Ja s'ha realitzat aquesta correcció
  • La llista d'enllaços suggerits al mode font ja no es superposarà al cursos quan estiguin a prop del final de la pàgina
  • S'han fet correccions addicionals per a evitar que l'editor visual afegeixi línies en blanc a les taules.

Altres canvis notables

  • L'script d'en Grunny per a crear la teva pàgina d'usuari en un wiki s'ha publicat a Wikia Developers Wiki. Aquest script es pot afegir al teu JS personal i et proporcionarà l'enllaç "Create user page" al menú desplegable del teu compte d'usuari. Visita la pàgina de l'script de dev per a més informació.
    • Nota: hi ha molta més informació a Wikia Developers Wiki que pot interessar a un públic especialitzat. Vista dev.wikia.com per a trobar més coses que et puguin interessar.

Selecció d'errors coneguts

  • Mentre que estàs veient un article, les categories incloses des de les plantilles poden deixar de veure's si utilitzes l'eina de categories per a afegir-ne una de nova. Això és només una qüestió visual, així que apareixeran de nou quan refresquis la pàgina.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori