FANDOM


Actualització tècnica: 16 de desembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Aquesta és l'última actualització important de codis i l'última publicació de les Actualitzacions Tècniques de 2014. Fins el 2015 i Bones Festes!!

Errors més greus corregits

  • La navegació global no es tornarà a dividir en dues línies en les versions antigues de Firefox. Nota: es recomana als usuaris de navegadors amb versions antigues que els actualitzin per la seva pròpia seguretat a Internet.
  • Es corregirà la situació que podia causar que els menús desplegables de la navegació local tornessin intermitentment a la versió predefinida.
  • Fer una segona cerca global en un idioma diferent a l'anglès no tornarà a mostrar resultats en anglès. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.
  • S'arreglaran les suggerències de cerca a Monobook. Aquesta correcció ja s'ha efectuat.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Les pàgines de llistes de blog no es continuaran incloent en la llista de pàgines per ser patrullades.
  • Els casos que quedaven d'espai de noms de vídeo s'han canviat a l'espai de noms d'arxius a tota Wikia.
    • Els casos on l'arxiu està dins d'una etiqueta, com <gallery>, no van ser actualitzats per l'script i haurien d'actualitzar-se manualment en cas de trobar-s'hi.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori