FANDOM


Actualització tècnica: 17 de juny de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

Dimarts
Dijous
  • La pestanya «Avançat» del Panell d'Administració rebrà canvis de disseny.
  • S'arreglarà la situació que podia activar la visualització d'un anunci al fer clic en els enllaços externs.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
Dijous
  • Aquesta setmana els correus electrònics del Butlletí de pàgines seguides i dels Blogs rebran un canvi d'imatge! A més, els correus electrònics sobre noves publicacions de blog ara s'enviaran als usuaris que estiguin seguint pàgines de blog d'usuari. Anteriorment, només s'enviaven als qui seguien llistes de blogs.
  • Es reduirà l'espai vertical excessiu que hi ha en el peu de pàgina, just a sobre de la secció de «Spotlights d'altres wikias».
  • S'afegirà una mica més d'espai entre les columnes de suggerències.
  • A Monobook, els fils del fòrum mostraran un color millor al passar per sobre. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris!
  • La setmana que ve, Facebook retirà el plugin de Like Box, el qual s'utilitzava a <fb:like>. Wikia dóna suport a la pàgina del plugin substitut. Més endavant es publicaran més detalls sobre com actualitzar-lo.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori