FANDOM


Actualització tècnica: 17 de març de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • El ressaltat de la sintaxi en fase beta rebrà una sèrie de correccions, entre les que s'inclouen les següents:
  • El ressaltat del wikitext no apareixia a les pàgines que comencen com a text pla.
  • El ressaltat del wikitext apareixia descol·locat en algunes pàgines en Chrome.
  • El ressaltat del wikitext apareixia descol·locat després de canviar al mode visual i viceversa.
  • Hi havia problemes del disseny de la interfície en l'editor CSS/JS en mode pantalla completa.
  • La consola de Lua no funcionava.
 • Els caràcters especials, como les cometes, apareixeran correctament en els tooltips d'imatges.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

 • Es començarà a mostrar una barra de notificació, que es pot tancar, pels visitants de la UE, que informarà de l'ús de les galetes (cookies). Aquest és el procediment estàndard per als llocs web d'aquests països.
  • Per donar suport a aquesta actualització, el codi de la barra de notificacions ha estat revisat i millorat, permetent que apareguin més d'una a la vegada i afegint suport per a Monobook.
 • La fase beta de Hero Image no tornarà a canviar les opcions de la navegació local a un estil diferent, sinó que utilitzarà la barra de navegació estàndard.
 • S'ha començat a treballar en la millora de l'estabilitat i rendiment del Xat. Afortunadament, les dades han mostrat una millora significativa en tot els sentits. Si us plau, informeu-nos si veieu algun problema!
 • S'afegirà una preferència d'usuari per desactivar el ressaltat de la sintaxi. Es podrà trobar prop del començament de la pestanya 'Edició'.

Mirant endavant

 • La setmana que ve, Wikia començarà un període de prova d'actualització dues vegades per setmana, els dimarts i els dijous. Els beneficis de fer aquest canvi són que les actualitzacions s'implantaran més ràpidament i les actualitzacions individuals seran més petites i més manejables. Seguirà fent-se una única entrada de blog de l'actualització tècnica, la qual es publicarà els dimecres per la tarda (hora del Pacífic dels EUA). Aquesta publicació tindrà els detalls de l'actualització del dia anterior i del dia següent. Quan sigui necessari, l'actualització tècnica inclourà la secció «Mirant endavant», per donar detalls dels canvis significatius que s'esperen per la setmana següent. A tots els lectors del blog de les actualitzacions tècniques, us agraïm els vostres comentaris a mesura que avancem durant el període de proves.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori