FANDOM


Actualització tècnica: 18 d'abril de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Recentment s'ha corregit l'error que causava que el mòdul de la columna dreta del xat no s'actualitzés correctament.
  • S'ha identificat i corregit la situació que podia causar que un usuari rebés de manera inesperada una gran quantitat de correus electrònics de les pàgines seguides.
  • Es solucionarà una situació específica que podia provocar que els missatges del xat deixessin d'enviar-se.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • S'afegirà una pàgina especial que llistarà tots els usuaris banejats del xat d'una comunitat. Es podrà trobar a Special:ChatBanList (de manera similar a Especial:Usuaris blocats).


Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori