FANDOM


Actualització tècnica: 18 de juliol de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • La Pàgina Comunitària tindrà una secció anomenada "llista comunitària de feines pendents", la qual podrà ser editada pels administradors. A més, el mòdul d'"Ajuda" s'està actualitzant i es traslladarà a la part superior de la columna dreta.
  • Ara les actualitzacions de les apps es llistaran a la pàgina Actualitzacions tècniques d'Apps a la Central de Wikia en català, i serà actualitzada sempre que hi hagi un llançament important.

Errors més greus corregits

  • Es corregirà el problema que causava l'aparició de "chat-user-menu-" en el mòdul del xat de la columna dreta, en comptes del text correcte.
  • S'arreglarà l'error que provocava que "&#160...&#160" aparegués en la paginació dels articles amb moltes pàgines de de comentaris.
  • Es corregirà l'origen dels errors de JS quan s'utilitzava ImportJS.
  • Ja s'ha arreglat el problema que causava que la llista de "Infobox no portàtils" de les Suggerències mostrés pàgines inexistents fora de l'espai de noms de plantilla.
  • Recentment s'ha corregit el problema que provocava que el Tauler d'Administració no mostrés els resultats del nombre de visites a pàgines durant el cap de setmana. La informació que falta hauria d'aparèixer en les pròximes hores.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Recentment, i com a part de les millores d'estabilitat del xat, s'ha introduït un límit de la quantitat de text i emoticones que es poden enviar d'un sol cop.

Selecció de errors coneguts

  • Se sap que els Mapes basats en el món real mostren actualment un missatge d'error S'estan estudiant els següents passos que s'hauran de seguir.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori