FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Els resultats de cerca fetes en els wikis comunitaris mostraran wikis de les llengües alemany, espanyol, francès, italià, polonès i rus.

Errors més greus corregits

  • Les pàgines d'usuari de www.wikia.com redireccionaran correctament a communidad.wikia.com
  • La secció 'Sobre l'arxiu' (de l'actualització de les pàgines d'arxiu) mostrarà també els comentaris que inclouen fitxers.
  • Editar una secció amb l'editor visual deshabilitat forçava dos espais de línia entre les secciones. Això ho van arreglar la setmana passada.

Altres canvis notables

  • L'script per a convertir les etiquetes de YouTube a pàgines de fitxer (mencionat a la setmana passada) va començar la conversió el dilluns 17 de juny.
  • Hi ha noves versions disponibles de My Wikia (1.0.1) i Game Guides (2.1).
  • Actualizació dels Timelines de Twitter: el març d'aquest any es va anunciar el canvi d'API de Twitter i es va informar als usuaris que canviessin el seu codi de Twitter. Finalment, Twitter ha retirat el seu antic API i només dóna suport al nou Timeline. A aquesta pàgina de Twitter hi ha documentació detallada. Si el teu feed de Twitter ha deixat de funcionar, pots informar-te a la pàgina d'ajuda sobre com instal·lar el nou Timeline al teu wiki.

Selecció d'errors coneguts

  • Als fils del mur, o del fòrum, i amb l'editor visual deshabilitat, l'espai per a escriure augmenta uns 20px d'altura cada vegada que el tornes a seleccionar.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori