FANDOM


Actualització tècnica: 19 d'agost de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

 • Crear una pàgina amb l'EditorVisual no tornarà a mostrar el títol de la pàgina trencat.
 • S'ha arreglat la inserció d'imatges i vídeos mitjançant l'EditorVisual en wikias d'escriptura no anglesa.
 • Editar vàries vegades amb el diàleg del mode font en l'EditorVisual, no provocarà que alguns canvis es perdin.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

 • El mode font de l'EditorVisual mostrarà suggerències d'enllaços.
 • Es milloraran significativament els resultats de suggerències de categories de l'EditorVisual.
 • S'afegiran dues noves dreceres de teclat:
  • Tecla daccés + S obrirà l'editor secundari (el que apareix en el menú desplegable del botó "Editar") mentre s'estigui visualitzant l'article.
  • Tecla d'accés + [ obrirà el modo font estant en l'EditorVisual.
 • Mitjançant un nou paràmetre, Wikia crearà una diferenciació per les galeries que utilitzen "navegació". Després de l'actualització d'aquesta setmana, es llançarà un script per agregar el paràmetre de navigation="true" a qualsevol galeria que estigui utilitzant el paràmetre link= en, com a mínim, una de les imatges. La addició automàtica de navigation="true" (guardant l'edició) vindrà en un pròxim llançament. Las edicions fetes mitjançant l'script seran assignades a WikiaBot.

Selecció d'errors coneguts

 • Es continuen investigant algunes problemes de l'eina de benvinguda; com el no deixar el missatge a tots los usuaris i que els missatges apareixn firmats per Wikia en comptes de pels administradors locals. Actualització: aquesta tema ja ha estat arreglat.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori