FANDOM


Actualització tècnica: 19 d'octubre de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • S'ha arreglat el problema que feia que algunes imatges SVG no es mostressin correctament. Aquesta correcció ja està activada.
  • S'ha corregit el problema que causava que el text de 'pagetitle' fos incorrecte en certes situacions. Aquesta correcció ja està activada.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Es provarà una funcionalitat en algunes comunitats que ajudarà a que els usuaris puguin accedir als articles de Wikia quan aquests estiguin enllaçats des de llocs externs que no tinguin en compte caràcters especials col·locats al final de les URLs (per exemple, una exclamació o un parèntesi final que no queda inclòs en l'enllaç).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori