FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Els sliders no mostraran més "; a la cantonada superior esquerra per cada imatge enllaçada a un article.
  • S'han arreglat algunes problemes referents a l'accés al mur de missatges quan es fa servir la pell Monobook, especialment als murs dels usuaris anònims.
  • En algunes ocasions, quan es visualitzava la pell de Wikia en un dispositiu mòbil, no apareixia l'enllaç per tornar a la pell del mòbil.

Altres canvis notables

  • Els difs de la portada mostraran la seva previsualització amb l'amplada correcta.
  • S'han fet correccions addicionals pels casos que, quan s'esborra i després es crea o protegeix una pàgina, donava un missatge d'error.
  • Quan es faci clic als enllaços d'una previsualizació mentre que s'està editant la pàgina, s'obrirà en una pestanya nova (ja no farà falta fer servir el botó dret del ratolí).
  • L'enllaç de 'Has oblidat la teva contrasenya?' ja funciona a Monobook.
  • Especial:Pàgines demanades va deixar de llistar les pàgina d'Ajuda i de MediaWiki. Els scripts per a actualitzar aquesta pàgina en els wikis començarà a funcionar després de l'actualització, així que el canvi no serà immediat.

Selecció de problemes coneguts

  • El minieditor dels comentaris de blog converteix els caràcters especials en caràcters quan s'edita un comentari (&lt; => <)

Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori