FANDOM


Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • L'opció del color no es podia canviar en el Dissenyador de Temes. (Aquesta millora ja està activa)
  • Les taules de continguts tenien problemes amb les pàgines que saltaven els nivells de secció (per exemple, no començar amb el titular de secció h2).
  • A vegades, el pas de diapositives (slideshows) mostraven l'idioma de la interfase de l'últim usuari que va editar la pàgina.
  • Editar o destacar un fil del fòrum podia provocar que l'usuari deixés involuntàriament de seguir el fil.
  • En el disseny fluid, hi havia elements que s'estaven superposant a la zona de la capçalera de l'editor en les mides més reduïdes de visualització.
  • En alguns casos, les imatges dels thumbnails no s'estaven mostrant pels vídeos.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • El disseny de les finestres modals (finestres emergents que es poden veure per tota Wikia), s'ha actualitzat pel fòrum, el mur de missatges i el xat. El nou disseny està optimitzat per al disseny fluid per a les diferents mides de visualització. Amb el temps es seguiran actualitzant les finestres modals de la resta de funcionalitats de Wikia.

Selecció d'errors coneguts

  • La previsualització de l'editor de la navegació està tallades pels marges als wikis amb el disseny fluid activat.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori