FANDOM


Actualització tècnica: 1 d'abril de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Ja està operativa l'eina per modificar i reordenar les imatges de les galeries.
  • Quan s'entrava al xat no es mostraven les converses recents.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • El mòdul dels fils del fòrum que apareix al final dels articles, deixarà de fer-ho quan no hi hagi cap comentari. Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris per aquest canvi.
  • Prement la tecla CTRL o cmd a la vegada que es faci clic en una imatge, et portarà directament a la pàgina del fitxer en comptes d'aparèixer el visor d'imatges.
  • Ja es poden afegir vídeos de Youku.

Selecció d'errors coneguts

  • S'estan investigant els reports dels usuaris que de forma aleatòria i temporal apareixen desconnectats de de la seva sessió. Si us plau, informeu si també us passa aquest problema.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori