FANDOM


Actualització tècnica: 1 d'abril de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Com es va mencionar a l'actualització de la setmana passada, estem començant un període de prova d'actualitzacions dues vegades per setmana, els dimarts i els dijous. Els beneficis de fer aquest canvi són que les actualitzacions s'implementaran més ràpidament i les actualitzacions individuals seran més petites i més manejables. Aquesta setmana publiquem aquesta única entrada de blog on es detalles les actualitzacions que hi va haver el dimarts i el dijous.

D'aquí un temps, quan sigui necessari, l'actualització inclourà la secció 'Mirant endavant' en la que s'inclouran detalls sobre els canvis significatius que s'esperen per a la setmana següent. A tots els lectors del blog de lae actualitzacions tècniques, us agraïm els vostres comentaris a mesura que avancem durant aquest període de prova.

Errors més greus corregits

Dimarts
  • A les funcionalitats de Wikia, s'ha arreglat el botó de 'Dóna'ns les teves suggerències' per a la funcionalitat de Hero Image.
  • El botó de 'Pràctiques recomanades' de la previsualització de l'editor clàssic, ha estat actualitzat per dirigir a la pàgina d'ajuda de la comunitat local (en el mateix idioma que el contingut de la comunitat).
Dijous
  • S'arreglarà l'inicio de sessió que connecta amb el compte de Facebook en un parell de comunitats (les wikias amb el domini wikia.com no es veuran afectades).

Selecció d'errors coneguts

Mirant endavant

  • La setmana que ve, degut a les vacances de Pasqua, només hi haurà una actualització, que tindrà lloc el dijous 9 d'abril. L'entrada de blog de l'actualització tècnica es publicarà el dimecres 8 d'abril.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori