FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Les finestres del xat s'obrien a pantalla completa en alguns navegadors.
  • A IE8 no funcionava la publicació de missatges als murs.
  • En casos molt específics es podien publicar respostes a fils tancats del fòrum.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostres canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Les taules que superen l'ample de l'àrea de contingut permetran ara fer scroll en horitzontal, en comptes de mostrar la taula mitjançant el sistema de pop-up. Si us plau, envieu qualsevol observació o suggerència que tingueu sobre aquest nou sistema.
  • Les imatges més amples que l'espai disponible de contingut es tallaran a partir del marge dret, en comptes de superposar-se a la barra dreta.
  • La secció de 'Llegir més' s'ha actualitzat per adequar-se millor al disseny fluid de Darwin.
  • Aquesta setmana s'activarà Especial:Promocionar per a totes les comunitats sense importar si disposen de la pàgina corporativa de Wikia en el seu idioma. A més de fer-se servir en aquella pàgina, les imatges i el text afegits mitjançant l'eina de promoció també es poden utilitzar en els resultats de cerca, en aplicacions per a mòbils i en altres llocs.
  • S'ha llançat la versió 1.1 de My Wikia. Els canvis inclouen millores de cerca, ajustaments d'imatge i suport per a iOS 7.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori