FANDOM


Actualització tècnica: 20 de juliol de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Es corregirà un error que podia causar que les 'pàgines populars' de les Suggerències estiguessin buides en algunes comunitats.
  • Els emoticones/emojis del Xat no tornaran a ser sensibles a les majúscules i minúscules.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • A la Pàgina Comunitària, els administradors apareixeran llistats en una secció separada, per sobre del mòdul de 'principals editors' i estarà ordenada per activitat recent.

Selecció de errors coneguts

  • Actualment s'està treballant en restaurar els Mapes basats en el món real.
  • Se sap que algunes comunitats han tingut problemes amb el CSS personalitzat, ja que no es carregava. Ja s'ha corregit la majoria de casos; la resta haurien de tornar a la normalitat quan s'actualitzi la memòria cau.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori