FANDOM


Actualització tècnica: 20 de juny de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Durant aquesta setmana, s'actualitzaran els enllaços i processos d'inici de sessió i registre a la vista d'escriptori. Aquest nou mètode d'autenticació és més segur i té un disseny més modern. Ha estat en ús a la Comunitat Central en espanyol i a la pell mòbil (per a totes les comunitats) durant varis mesos. Si us plau, reporta qualsevol problema amb el que et trobis.

Errors més greus corregits

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Es corregirà un problema que podia provocar la repetició del codi de la categoria a través de l'editor clàssic.
  • Es millorarà la fiabilitat del widget del mòdul del xat (<chat/>).
  • Recentment s'han implementat algunes correccions per millorar la fiabilitat del procés de creació d'una comunitat.
  • Abans del cap de setmana, es va solucionar un problema que podia causar que algunes imatges no es mostressin a les infobox.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori