FANDOM


Actualització tècnica: 20 de maig de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Durant les últiems setmanes, s'ha estat canviant l'editor per defecte dels usuaris anònims de les wikias més petites, passant de l'antic editor visual (CK) al nou EditorVisual. El seguiment que s'està fent mostra que ja té més èxit que l'antic editor a l'hora de convertir els usuaris anònims en editors, i anunciem que se seguirà millorant més a mesura que s'agreguin noves funcionalitats i millores, com l'l'actualització de fa unes setmanes.
    • El llançament està començant a arribar a les wikias més grans, però això no afectarà als usuaris registrats. Val la pena recordar que el mode font no desapareixerà (fins i tot l'editor visual antic segueix sent accessible des del botó d'Editar). Tanmateix, si creus que la teva wikia és particularment adequada per a l'edició en mode visual (per exemple si la majoria dels articles tenen una sola plantilla) estarem encantats de saber-ho i anirem a donar-li un cop d'ull.
  • Es llançarà el servei d'autotancament dels comptes d'usuari. Pels usuaris que vulguis tancar el seu compte, en comptes d'enviar una sol·licitud mitjançant Especial:Contactar, podran dirigir-se a la pàgina especial de tancar el compte (l'enllaç no estarà disponible fins el 21 de maig) i sol·licitar el tancament del teu compte. A partir d'aquest moment l'usuari tindrà 30 dies per si canvia d'idea i sol·licita reactivar el compte iniciant sessió amb aquesta i seguint les instruccions que veurà. Després del període de 30 dies, el compte quedarà tancat permanentment i no es podrà tornar a activar. L'enllaç de "Desactivar el meu compte" d'Especial:Contactar també serà substituït pel de Special:CloseMyAccount.

Errors més greus corregits

  • Els problemes amb les notificacions que faltaven o que no desapareixien després de llegir el missatge haurien d'estar ja resolts. Si segueixes veient aquests problemes, si us plau reporta-ho mitjançant Especial:Contactar.
  • La situació que podia donar que aparegués un missatge del mur dient "Aquest missatge no s'ha pogut trobar" ja ha estat corregida.
  • Després d'obrir l'EditorVisual, el botó del navegador per a tornar enrere no funcionava i no treia als usuaris de l'editor.

Altres canvis notables

  • En el mòdul d'activitat del fòrum ja es pot veure el títol complet dels fils passant el ratolí per sobre (Gràcies a l'Equip de Desenvolupadors Voluntaris).

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori