FANDOM


Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Els fils destacats del fòrum desapareixien de les notificacions.
  • En els camps de text de la capçalera del perfil, el caràcter d'espai de no separació es mostrava com   quan estava seguit per dos punts. Això no passarà més al desar. Els casos existents es poden arreglar tornant a desar (això solia passat quan s'utilitzaven les :) emoticones).

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • やったあ! La nova pàgina d'inici japonesa de Wikia s'inaugura aquesta setmana!
  • L'eina Special:ParserSpeed ja està disponible per tots els administradors. Aquesta eina et permet veure diverses estadístiques sobre les pàgines més lentes de la teva wikia. Si us plau tenir en compte que aquesta eina està encara en qualitat beta, per això qualsevol feedback serà molt apreciat.
  • Especial:Editcount tindrà un nou apartat per les "contribucions arxivades", permetent igualar al ja actualitzat número d'edicions del perfil d'usuari.
  • A partir del pròxim dilluns, Wikia començarà a transferir imatges a un nou sistema d'emmagatzematge DFS. Aquest procés serà molt similar al que hi va haver el novembre i desembre. La transferència es farà wikia per wikia, començant per les més petites i antigues. La pujada d'imatges estarà inhabilitada mentre que l'script estigui transferint les imatges de la teva wikia. Aquest procés es portarà a terme sense causar interrupcions importants excepte la pujada d'imatges, que suposadament estarà inhabilitada menys d'una hora.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori