FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • La Categoria:Vídeos no s'estava afegint als vídeos no provinents de Wikia Video Library i que s'afegeixin mitjançant l'eina d'inserir vídeos. S'ha executat un script per a afegir aquesta categoria a tots els vídeos que la necessitin.
  • Els usuaris anònims no podien veure noves respostes del fòrum, fins i tot després d'haver passat vàries hores o dies.

Altres canvis notables

  • Els mapes dels wikis que tinguin l'Extensió:GoogleMaps activada es convertiran a la extensió Maps. L'extensió GoogleMaps es desactivarà d'aquells wikis. L'script de conversió quasi ha actualitzat tots els mapes i l'extensió Maps, ara en la versió 2.0.1, és estable.

Selecció de problemes coneguts

  • Els enllaços de pàgines d'usuari que apareixin a l'activitat relacionada amb el fòrum, porten al mur a wikis que no tinguin el mur activat.
  • Es segueix treballant amb les millores de l'eina de benvinguda.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori