FANDOM


Actualització tècnica: 21 de març de 2016
Gnome-system-search

Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimarts i els dijous i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • Es solucionarà el problema que podia causar que Especial:Usuaris no s'actualitzés.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS. Els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Els murs de missatges, fòrums i comentaris t'avisaran si intentes tancar la pàgina abans de publicar un missatge inacabat.
  • Els moderadors del xat, de discussió i de contingut podran retirar-se aquests permisos del seu propi compte (a través de Especial:Drets).
  • Les comunitats amb permisos d'usuari personalitzats no tornaran a tenir la possibilitat de perdre la facultat d'atorgar o revocar els permisos de moderador del xat, de contingut o de discussions.
  • El botó de començar una nova wikia serà reubicat de nou al nivell superior de la barra de navegació global (a l'extrem dret).
  • El missatge que es mostra als editors anònims quan 'purguen' un article serà més amigable. (Gràcies a l'equip de desenvolupadors voluntaris!)

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori