FANDOM


Actualització tècnica: 22 d'abril de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Quan es clic en un enllaç en vermell amb el nou Editor Visual activat, els usuaris anònims veuran el missatge: «L'article [nom] no existeix en aquesta wikia. Pots ajudar afegint-hi més informació.» amb l'opció per continuar o cancel·lar. Això servirà per a ajudar a saber més coses sobre com els usuaris anònims interactuen amb els enllaços en vermell i pot canviar-se en el futur.

Selecció d'errors coneguts

  • Alguns usuaris no poden veure el xat a OS X. Si et passa això, si us plau reporta-ho mitjançant Especial:Contactar.
  • Les barres d'avís de color verd i vermell (que apareixen quan es reanomenen pàgines o tanques la teva sessió) s'ajunten amb el fons quan es navega per Wikia en alta resolució.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori