FANDOM


Actualització tècnica: 22 d'abril de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Com es va mencionar anteriorment, estem començant un període de prova d'actualitzacions dues vegades per setmana, els dimarts i els dijous. Els beneficis de fer aquest canvi són que les actualitzacions s'implementaran més ràpidament i les actualitzacions individuals seran més petites i més manejables.

Tots els lectors del blog de les actualitzacions tècniques són benvinguts a donar les seves opinions a mesura que avancem durant aquest període de proves.

Aprofitem per desitjar una bona Diada de Sant Jordi a tota la comunitat!

Noves funcionalitats

Dimarts
  • Ja està disponible la pàgina Especial:MostLinkedFilesInContent, que mostra els arxius més enllaçats des de l'espai de noms de contingut.
  • Com es va anunciar, tot i que amb una setmana de retràs, s'actualitzarà la forma en què Wikia s'adapta a les diferents mides de pantalles.

Errors més greus corregits

Dimarts
  • Al dirigir-se a un titular de secció mitjançant un enllaç ancorat, la barra de navegació no tornarà a superposar-se al títol de la secció com estava passant a vegades.
Dijous
  • Els botons per a interaccionar amb els articles (per exemple 'Editar') no tornaran a superposar-se al comptador de «pàgines en la wikia».
  • S'acaba de corregir el problema que impedia que els fons comunitaris es guardessin a la memòria cau correctament. Això hauria de produir una càrrega més ràpida de les pàgines, ja que requeriran menys descàrregues.
  • També s'acaben d'arreglar dos problemes de seguretat en el xat que permetien eludir els bannejos.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

Dimarts
  • Ja no és possible inserir vídeos des del proveïdor MyVideo. Els vídeos que ja estan inserits seguiran funcionant.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori