FANDOM


Actualització tècnica: 22 de juliol de 2015
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

Dijous
  • S'afegirà un interruptor que permetrà als administradors deshabilitar l'edició d'anònims. Llegeix aquesta entrada de blog per a més informació.

Errors més greus corregits

  • Uncyclopedia ha experimentat problemes per iniciar sessió. La correcció a aquest problema ja s'ha efectuat.

Altres canvis notables

En http://report.wikia.net ya se pueden encontrar actualizaciones detalladas de CSS, los diffs muestran cambios de archivos .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass y .mustache del código base de Wikia.

Dimarts

S'han aplicat una àmplia varietat d'actualitzacions en el disseny dels correus electrònics, entre les que s'inclouen (però no es limiten a):

  • Actualització dels correus sobre la gestió de comptes d'usuari: noves benvingudes, reanomenaments, canvis dels permisos d'usuari, desconnexions de Facebook i reactivació del compte.
  • Actualització dels correus sobre modificacions dels articles: creació d'articles, restauracions i addició de categories als articles.
  • Actualització dels correus pels fundadors: correus sobre la creació de la wikia i de la seva activitat posterior.
  • Es va actualitzar el missatge dels correus del mur de missatges per evitar expressions com “Scott Lang ha escrit un nou missatge a Scott Lang en el mur de Scott Lang” i per ajudar a que els fils del missatge estiguin agrupats en el correu.
Dijous
  • S'efectuaran unes actualitzacions en el servidor per a les preferències d'usuari, no obstant això passarà totalment desapercebut als usuaris. Si detectes qualsevol problema, si us plau, informa'ns!

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori