FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Canvis notables

FilePageUpdate

Informació en pestanyes la pàgina de fitxer.

CentralNewSearch

La pàgina de resultats de cerca de Community Central mostrarà en els primers resultats els wikis que coincideixen amb la cerca.

  • El nou disseny per a les pàgines de fitxers, actualment visible a Community Central, Wikia Video Library, Aion Wiki i en wikis d'Estil de Vida s'ha actualitzat amb alguns canvis sol·licitats per la comunitat de Wikia:
    • La informació del fitxer s'organitza per pestanyes: "Sobre", "Historial del Fitxer" i "Metadates" (quan n'hi hagi).
    • La pestanya que vegis per últim cop serà recordada mitjançant una galeta (cookie) del navegador i es queda seleccionada en tots els wikis.
    • La pestanya "Sobre" inclou l'enllaç Què hi enllaça.
  • La cerca a Community Central comprovarà els wikis que coincideixen amb la teva cerca i mostraran els resultats al principi. Per exemple, si busques per "Tomb Raider", Lara Croft Wiki apareixerà per sobre dels resultats normals.
  • El compte automàtic QATestsStaff, usada pel nostre QA Staff, va estar usant-se per a donar la benvinguda als nous usuaris. Com que és un compte bot i de proves, s'ha eliminat de la llista de membres de l'Staff que firmen els missatges de benvinguda.

Selecció d'errors coneguts

  • S'estan investigant alguns problemes amb l'eina de benvinguda usant comptes d'usuari per a deixar missatges, en comptes de fer-ho amb el compte de Wikia.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. L'equip et desitja una bona Diada de Sant Jordi (o el que queda d'ella).


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori