FANDOM


Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Errors més greus corregits

  • La casella "edició menor" apareixia quan es creava una pàgina nova.
  • Contràriament, les entrades de blog no es podien marcar com a edicions menors.

Altres canvis notables

  • S'han implementat millores per a desfer revisions i editar-ne de passades en l'editor del blog (Especial:CreateBlogPage).
  • S'ha canviat lleugerament la forma de manejar els missatges de la navegació wiki (Wiki-navigation). Una pàgina MediaWiki només serà tractada com a paraula màgica si porta el prefix "MediaWiki:". Els missatges actuals ja estan actualitzats, de manera que la major part d'aquest canvi ja ha estat adreçat.
  • Els títols dels mòduls de la barra dreta "Últimes Fotos" ("Latest Photos") i "Vídeos Relacionats ("Related Videos") han canviat a "Imatges" ("Photos) i "Vídeos" ("Videos") respectivament.
  • Els enllaços directes a comentaris de blog t'indicaran visiblement a quin comentari t'estan enllaçant.

Selecció de problemes coneguts

  • La integració amb Facebook no funciona en els wikis amb domini personalitzat.
  • Esborrar el comentari d'un article elimina només el comentari seleccionat i no les respostes al comentari. Les respostes al comentari esborrat continuen a la pàgina i s'han d'esborrar una a una.
  • Sortir d'una pàgina en procés d'edició després d'haver editat només les categories no fa sortit el missatge d'avís.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact.


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori