FANDOM


Actualització tècnica: 23 de setembre de 2014
Gnome-system-search
Aquí es mostren les últimes actualitzacions de Wikia. Tingueu en compte que les actualitzacions del sistema tenen lloc els dimecres i aquesta entrada de blog té la intenció d'informar sobre els canvis d'aquesta setmana. Tingueu en compte també que les actualitzacions setmanals contenen centenars de petits canvis i aquests només són els més destacats.

Noves funcionalitats

  • Es publicaran noves aplicacions de comunitats que cobreixen diversos temes i amb una aparença renovada; entre aquests temes s'inclouen alguns que no són de videojocs com Doctor Who i Star Wars. Les pots trobar a Android (Google Play) i a iOS (App Store).

Errors més greus corregits

  • Els comptes d'usuari que continguin certs caràcters ja no seran un impediment per poder entrar al xat. aquesta correcció ja està activada.
  • S'arreglaran els problemes que impedeixen el bon funcionament d'alguns aspectes dels Mapes de Wikia en alguns dispositius mòbils.

Altres canvis notables

A http://report.wikia.net ja es poden trobar actualitzacions detallades de CSS, els diffs mostren canvis d'arxius .css, .scss, .tmpl.php, .html, .sass i .mustache del codi base de Wikia.

  • Es deixarà de donar suport a l'espai de noms antic 'Video:' (el que hi havia abans que els vídeos es moguessin a l'espai de noms 'Fitxer:'). Si això provoca algun problema particular a la teva wikia, reporta-ho mitjançant Especial:Contactar. Aquest canvi ja està activat.
  • La pàgina especial Usuaris seleccionarà per defecte a tots els grups d'usuaris, així s'evitarà que alguns usuaris no es llistin.

Selecció d'errors coneguts

  • És probable que els usuaris d'iPad que hagin actualitzat a iOS 8 no puguin pujar arxius. De moment sembla que és un problema general amb iOS 8 i no un problema específic de Wikia.

Si teniu alguna pregunta o algun comentari podeu deixar-los a baix. Per reportar algun bug que trobeu, feu-ho des d'Especial:Contact. Gràcies!


Vols rebre notificacions quan es publiquin les actualitzacions tècniques? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

Actualitzacions tècniques recents
10 d'octubre de 20163 d'octubre de 201628 de setembre de 201626 de setembre de 20167 de setembre de 2016Arxiu


FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori